Hellende daken met diverse materialen

Dakwerker Van Eeckhout

Het dak van uw woning of bedrijfsgebouw is één van de primaire elementen die zorgt voor bescherming van de waardevolle spullen die zich in het gebouw bevinden. Want beeld u eens in: een lek in uw dak dat zorgt voor enorm wat waterschade, defecte elektrische toestellen, pc’s kapot, meubelen doorweekt,…Geen aangename situatie dus reden te meer om te zorgen voor een mooi en correct afgewerkt dak.

Dakwerken Van Eeckhout zorgt als ervaren dakwerker uit Mechelen voor een perfecte plaatsing of vernieuwing van hellende daken.

In eerste instantie gaan wij altijd op bezoek bij onze klanten om de effectieve, uit te voeren werken, te gaan bekijken. We noteren al uw wensen en zorgen voor een totaalofferte. Komt het uiteindelijk tot een akkoord, dan leggen wij een datum vast waarop wij de werken zullen starten. Op die bewuste datum of enkele dagen ervoor beginnen we met het plaatsen van de stellingen en voeren we diverse veiligheidscontroles uit.

Na uitvoering van alle werken plannen wij steeds een gesprek in met u als klant om te zien of alle werken aan uw eisen voldoen. Want tevreden klanten zijn voor ons van primordiaal belang!

Kies voor een ervaren dakwerker uit de regio Mechelen die van aanpakken weet en contacteer ons meteen voor een afspraak!